Home / Personal training

Personal training

Wat is personal training?

Personal Training is er om te doelen te behalen, wat je doel ook is. Het behalen ervan lukt in de meeste gevallen niet met het uitvoeren van standaard routines in de sportschool. Die aanpak leidt bij veel mensen eerder tot stress en frustratie dan tot een vitaal en sterk lichaam vol energie. Met personal training bieden we een oplossing die wel leidt tot succes.

Bij Silverback stemmen we het trainingsprogramma af op jouw mogelijkheden. Dat betekent dat we voor al onze leden een individuele aanpak uitwerken met de oefeningen en prikkels die bij jou het snelst tot resultaat leiden. Daar zorgen onze trainers wel voor! 

Waarom kiezen voor Personal training?

Resultaat is de belangrijkste reden om te kiezen voor een personal trainer. Het woord ‘personal’ zegt alles, een individuele aanpak zorgt er voor dat jij jouw doelen behaalt. Wij helpen je er graag bij. 

Onze personal trainers dagen je iedere training opnieuw uit, zorgen voor variatie in de trainingen en motiveren je keer op keer om je grenzen op te zoeken. Een aanpak die ervoor zorgt dat je het allerbeste uit jezelf haalt.

Samen doelen stellen

Om resultaat te kunnen zien is het goed om doelen te stellen. De trainer helpt je bij de weg naar jouw doel. Doordat hij zich volledig op jou kan richten, zal jouw doel eerder behaald worden dan wanneer je aan een reguliere les deelneemt. De personal trainer zorgt er voor dat jij net dat extra stapje neemt dat het verschil kan zijn tussen veel of weinig resultaat.

Waar kijkt een trainer naar?

Binnen Silverback zijn een aantal aspecten erg belangrijk. Zo vinden we het belangrijk dat je de technieken goed beheerst zodat je geen blessures oploopt. Als de basis goed is, kun je verder bouwen. Belangrijk daarin zijn flexibiliteit, snelheid en beweeglijkheid. Op die punten gaat de PT’er met je aan de slag.

De trainer zorgt ervoor dat je steeds nieuwe oefeningen krijgt, zodat je niet steeds hetzelfde doet. Dat helpt zodat jij het leuk blijft vinden, maar het zorgt er ook voor dat jouw lichaam niet aan de oefeningen gaat wennen. Hierdoor prikkel je jezelf continu en verbetert jouw lichaam zich qua fitheid op alle essentiële punten.

Of Personal training iets voor jou is?

Dat kun je het beste zelf ervaren! Dus waarom kom je niet een vrijblijvend proeflesje doen? Eerst in de groep, later alleen? We heten je van harte welkom. Meld je snel bij ons aan en we plannen een tijdstip in!

Silverback Dronten en Zwolle is een gym waar CF en personal training samen komen. Bij Silverback hebben we oog voor zowel het team als ook het individu. Ook fit worden?

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi!

Leuk dat je op onze website bent. Heb je vragen? Stel ze ons gerust via WhatsApp. We helpen je graag.

Sportieve groet, Silverback