Home / Kids & teens training

Kids training

Wat is Kids training?

Kids training is er voor de jonge sporters onder ons. In onze lessen kunnen ze hun energie helemaal kwijt. Omdat kinderen in de groei zijn, is het belangrijk om goed te weten wat je doet. Onze instructeurs en instructrices zijn hier speciaal voor opgeleid. Benieuwd of dit iets voor jouw kind is? Kom gerust eens een proefles draaien!

Lesrooster kids

De kids hebben vaste trainingsdagen op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Silverback Kids
Donderdag van 17:30 – 18:30 uur
Zaterdag van 9:00 – 10:00 uur

Silverback Teens
Dinsdag van 18:30 – 19:30 uur
Donderdag van 18:30 – 19:30 uur
Zaterdag van 10:00 – 11:00 uur

Hoe ziet een les er uit?

Hoe een Kids les eruit ziet is lastig beschrijven. Het leukste is als jij of je kind gewoon een keer komt kijken of het iets voor hem of haar is! Het belangrijkste is dat het leuk moet zijn. Onze trainers zijn daarin opgeleid en weten sportoefeningen zo te verpakken dat het vooral een uur lang plezier is. Dat doen ze in verschillende spelvormen. Zo stimuleren we kinderen te bewegen, maar we bereiken er vooral mee dat kinderen bewegen leuk vinden.

Hoe oud moet mijn kind zijn?

We hebben een Kids en een Teens groep. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen een kijkje komen nemen bij de kids-groep en zien of ze het leuk vinden. Voor de wat oudere kinderen hebben we andere lessen in petto. Ook daar kun je het beste komen kijken om te zien of het wat voor je is!

Hoe meld ik mijn kind aan?

Dat kan via de pagina inschrijven maar ook gerust bij onze gym. Wil jij sporten bij de leukste gym van Dronten? Dan zien we je graag binnenkort bij Silverback!

Iets voor jou?

Dat kun je het beste zelf ervaren! Dus waarom kom je niet een vrijblijvend proeflesje doen? We heten je van harte welkom. Meld je snel bij ons aan en we plannen een juist tijdstip in!

Silverback Dronten en Zwolle is een gym waar CF en personal training samen komen. Bij Silverback hebben we oog voor zowel het team als ook het individu. Ook fit worden?

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi!

Leuk dat je op onze website bent. Heb je vragen? Stel ze ons gerust via WhatsApp. We helpen je graag.

Sportieve groet, Silverback