Home / Fysio

Fysio

Fysiotherapeut Bas

Mijn naam is Bas van Biljouw. Sinds 2012 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en sinds 3 jaar heb ik dit aangevuld met de master Manuele Therapie. Ik heb een praktijk in Lelystad. Sinds januari 2020 ben ik ook regelmatig te vinden bij Silverback. Mijn vaste avond is de maandagavond. 

Ik ben Silverback-lid van het eerste uur en ik weet hoe verslavend en leuk de sport en de community kan zijn. Ik weet ook hoe belangrijk het is om op een veilige en verstandige manier de sport te beoefenen. Je kunt bij mij terecht voor vragen over behandeling van blessures. Ik werk samen met de coaches om jullie een optimale en blessurevrije sportervaring te kunnen geven. 

Community Fitness en fysiotherapie

Community Fitness is een manier van fitness met verschillende disciplines zoals weightlifting, athletics en gymnastics, gecombineerd in één trainingsvorm. Gedurende de training of workouts worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit uitgevoerd. Omdat er zoveel verschillende disciplines zijn binnen Community Fitness, en ieder zijn eigen skills heeft, is het van belang om eerst goed en correct de techniek te beheersen voordat je dit kan toepassen in een workout of the day (WOD).

Om die reden hanteren wij bij Silverback Dronten basislessen waarin je de basistechniek onder controle krijgt, zonder dat mogelijke klachten ontstaan. Na de basislessen stroom je door naar de reguliere lessen waar er opgebouwd kan worden in frequentie, intensiteit en volume (gewicht).

 

Stel je vraag

Huisregels en Algemene Voorwaarden

Silverback Dronten en Zwolle is een gym waar CF en personal training samen komen. Bij Silverback hebben we oog voor zowel het team als ook het individu. Ook fit worden?

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi!

Leuk dat je op onze website bent. Heb je vragen? Stel ze ons gerust via WhatsApp. We helpen je graag.

Sportieve groet, Silverback