Home / CrossFit in Dronten

CrossFit Dronten

Woon jij in of in de omgeving van Dronten en ben je op zoek naar een CrossFit Box? Silverback is de nummer één Gym in Dronten. Benieuwd of het wat voor jou is? Kom gerust een proefles bij ons draaien. Vul ons formulier in en dan melden we ons zo snel mogelijk bij je om een moment in te plannen!

Wat is CrossFit?

CrossFit is een manier van sporten waarbij je de gehele fitheid verbetert. Je werkt niet aan de hand van apparaten, zoals je bij fitness vooral doet. Je bent bezig met tillen, gooien, springen en rennen en dat allemaal in verschillende vormen. Je werkt zo aan alle aspecten van het lichaam: uithoudingsvermogen van hart, bloedvaten en ademhalingsstelsel; weerstandsvermogen; sterkte; flexibiliteit; kracht; snelheid; coördinatie, wendbaarheid, evenwicht en nauwkeurigheid.

Waarom bij Silverback in Dronten?

Wij zijn de nummer één Gym in Dronten. CrossFit kan erg intensief zijn. Het is van groot belang dat oefeningen juist uitgevoerd worden. Intensieve begeleiding is daarom van groot belang. Onze trainers zijn opgeleid om jou te helpen zo goed mogelijk te trainen. Bij de gewone sportschool doe je al snel je trainingsschema in je eentje of met een vriend of vriendin. Bij ons train je in groepen in lessen die gegeven worden door trainers.

 

Afwisseling belangrijk

Afwisseling is erg belangrijk binnen de sport. Als je continu het zelfde moet doen, gaat het vrij snel vervelen. Geen les is het zelfde bij ons. Onze trainers stellen programma’s samen en dagen je uit. Daarnaast is CrossFit voor iedereen toegankelijk, we kunnen elke oefening op je eigen niveau indelen. Zo train je op wat voor jou het maximaal haalbare is.

Kan ik ook zelf trainen?

Dat kan zeker. Dan kun je bij ons de zogenoemde Open Gym training doen. Dan ga je zelf aan de slag met dingen die je nog niet zo goed kunt, of met conditionele oefeningen. Het is echter af te raden om dit al snel te doen, aan het begin kun je beter de basis goed onder de knie krijgen in onze lessen. Als je de technieken goed beheerst kun je zelf aan de slag in de Open Gym.

CrossFit iets voor jou?

Dat kun je het beste zelf ervaren! Dus waarom kom je niet een vrijblijvend proeflesje doen? We heten je van harte welkom. Meld je snel bij ons aan en we plannen een juist tijdstip in!

Maximaal resultaat?

Wil je maximaal resultaat halen? Dan kan Personal Training iets voor jou zijn. Één van onze trainers gaat met jou aan de slag en kan zo oefeningen op maat maken. Samen kijk je waar je verbeterpunten liggen en voor je het weet gaat je conditie met stappen vooruit! Waar wacht je nog op? Kom trainen bij Silverback!

Wat kost het sporten bij jullie?

Dat is even afhankelijk van hoe vaak je wilt sporten en op welke manier. Alle prijzen kun je zien op de prijzen-pagina. We hebben abonnementen voor 1 keer per week, 2 keer per week en onbeperkt. Ook hebben we strippenkaarten waarmee je een aantal lessen kunt kopen. Daarnaast bieden we ook Personal Training en Lifestyle aan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom een proeflesje bij ons draaien en zie of het bij jou past.

Silverback Dronten is een gym waar CrossFit, personal training en lifestyle samen komen. Bij Silverback hebben we oog voor zowel het team als ook het individu. Ook fit worden?

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi!

Leuk dat je op onze website bent. Heb je vragen? Stel ze ons gerust via WhatsApp. We helpen je graag.

Sportieve groet, Silverback